Kundeservice

Scanprofil AS er en del av Skipnes-gruppen som har drevet virksomhet siden 1957. Vi etablerte forretningsområdet profilartikler som eget selskap, Scanprofil AS, i 2022, for å bli enda mer konsentrert om produktområdet. Det skal være hyggelig og enkelt å handle hos oss, og vi ønsker alltid å gi den beste servicen. Med over 10 000 profilprodukter i nettbutikken har vi et av markedets største sortiment. Vi har noe for alle bedrifter og alle anledninger!

Vårt søsterselskap Skipnes AS er et av landets ledende trykkerier og leverer trykte produkter på papir, fra visittkort, brosjyrer, plakater, magasiner, bøker, med mer.
Les mer på: skipnes.no

Åpenhetsloven ble vedtatt for å fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Den skal sikre at allmennheten har tilgang til informasjon om hvordan virksomheter håndterer reelle og potensielle negative konsekvenser som kan knyttes til virksomheten, enten direkte eller gjennom sine leverandørkjeder og forretningspartnere. Scanprofil arbeider systematisk og helhetlig for å ivareta hensyn til menneskerettigheter og arbeidsforhold i sin virksomhet.
Våre betingelser: Se våre salgs- og leveringsbetingelser her

Profilen din er viktig

På nettsiden vår finner du et stort sortiment av profilprodukter. Vi samarbeider med de beste leverandørene for å kunne tilby profilprodukter i alle prisklasser.

Vi hjelper til med alle typer merking. Ta kontakt med oss hvis du lurer på hvordan akkurat ditt firma kan profilere seg på best mulig måte.

Service

Takket være lang erfaring fra bransjen kan vi gi raske og korrekte svar på spørsmålene dine. At du som kunde er fornøyd, er alltid det viktigste for oss. Det er trygt å handle med Scanprofil.

Send filer til oss
Logofiler, etc. kan lastes opp når du bestiller varer med trykk. I andre tilfeller kan de sendes oss på epost: kundeservice@scanprofil.no. Husk å merke med ordrenr/-navn.

Bærekraft og miljø

Scanprofil AS har en aktiv miljøprofil. Vi skal til enhver tid drive forretningsvirksomheten vår på en slik måte at belastningen på miljøet blir så liten som mulig.

Miljøvisjonen til Scanprofil er forankret i ledelsen og kommunisert til leverandører og medarbeidere. Denne tankegangen følges opp i vårt daglige arbeid, og er tema når vi legger interne rutiner og når velger samarbeidspartnere.

Skipnesgruppen utarbeider årlige klimaregnskap og kan dokumenterer at vi har gode rutiner og styringssystem for å minimere forbruk av energi og har gode rutiner for avfallshåndtering.

Vi har valgt å fokusere på følgende tre av FN sine bærekraftsmål:
Nr. 8 - Anstendig arbeid og økonomisk vekst
Nr. 11 - Bærekraftige byer og lokalsamfunn
Nr. 13 - Stoppe klimaendringene

Korte fakta

Firmanavn
Scanprofil AS
Org.nummer
932 788 551
Telefonnummer
(+47) 970 68 683
E-postadresse
kundeservice@scanprofil.no