Tabi termokopp 0.4 l.

Tabi termokopp 0.4 l.

Velg Variant

Art.nr. 370
Minste antall: 1 stk

NYHET VÅR 2024! Tabi kommer i resikulert stål og er en del av Steltons To-Go-serie. Serien omfavner naturens organiske former og inkluderer drikkeflasker og kopper som er perfekte for utendørs eventyr. Utstyrt med et praktisk håndtak øverst er Tabi-serien det ideelle valget for eventyrlystne sjeler. Inspirert av hans tidligere design kommer Tabi i en rekke farger som tilfører en estetisk glede til din reise. Tabi kommer i resikulert stål. Termokoppen holder din drikke kald i 12 timer og varm i 6 timer. Termoflasken holder din drikke kald i 20 timer og varm i 10 timer.

Pris 320,00 kr

Produktfarge

Black

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Stelton

Stelton er et dansk designhus som ble grunnlagt i 1960 og er et kjent merke innen dansk design. I 1964 innledet Stelton et samarbeid med Arne Jacobsen, Danmarks ledende arkitekt og designer, som resulterte i den klassiske og ikoniske sylinderserien.
Stelton har gjennom årene samarbeidet med mange prominente designere og lansert flere produkter som har blitt klassikere i skandinaviske hjem, bl.a. termokannen EM77 designet av Erik Magnussen og Stockholm-kolleksjonen designet av Bernadotte & Kylberg.


Vis samtlige produkter fra Stelton
Designer Kazushige Miyake
Serie Tabi
Pleieråd Tåler oppvaskmaskin, kun øverste skuff, max 55 °C.
Tåler oppvaskmaskin Ja
Dimensjoner (BxH) 22x7.4 cm
Diameter 7.4 cm
Vekt 286 g
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter