PopSockets® Plant telefonholder

PopSockets® Plant telefonholder

Velg Variant

Art.nr. 782310
Minste antall: 1 stk

Slitesterkt, praktisk og multifunksjonelt telefontilbehør. Utviklet med 35% plantebaserte materialer, deriblant maisstivelse, rapsolje og ricinusbønner. En miljøvennlig versjon av den populære PopSocket. Fäst enheten på baksidan av din telefon med en 3M-tejpremsa för att använda de smidiga funktionerna: bekvämt grepp som gör stativ och selfie-pinnar extra stadiga och funktionella. Har 2 olika popup-lägen och är flexibel så att din smarttelefon kan ställas i alla önskade positioner. Passar på alla vanliga smarttelefoner, iPhones och andra enheter. Läs de medföljande instruktionerna för information om optimal användning och underhåll av PopSockets®. Ekstra informasjon om leveringstid: 60
-500 enheter: 1 uke, 500
-1500 enheter: 2 uker. For mer enn 1500 enheter er pris og leveringstid på forespørsel. PopSockets® leveres kun med trykk. Et kort (85 x 108 mm) laget av kraftpapir følger med PopSocket som standard. Dette kan ikke trykkes i farger. Hvis du ønsker å få trykt et kort, er dette kun mulig på hvitt kort.

Pris

Antall 60 120 250 500 1000
Pris/stk 142,00 124,00 110,00 105,00 98,50

Produktfarge

Transparent hvit

Velg trykk


Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Popsockets

Dette praktiske, multifunksjonelle telefonutstyret er ekstremt populært. Fest gjenstanden på baksiden av mobilen din med 3M selvklebende stripe og bruk de praktiske funksjonene: komfortabelt grep for bedre hold, funksjonelt stativ og selfie-holder. Den har 2 ulike pop-up posisjoner og er fleksibel, slik at du kan plassere smarttelefonen slik du ønsker. PopSocket® er enkel å fjerne og kan brukes på nytt 10 ganger. Egnet for alle de vanligste smarttelefonene, iPhones og andre enheter. Veier lite og er også praktisk for å rulle opp øretelefonene dine. Les instruksjonene som følger med for optimal bruk og vedlikehold. PopSockets® leveres kun med trykk.


Vis samtlige produkter fra Popsockets
Material Plantebasert
Lengde 2.4 cm
Diameter 4 cm
Vekt 6 gram
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter